„Как да почиствате подовете вкъщи от всякакви боклуци и мръсотия, 
които обикновените метли и парцали просто не могат да съберат?“

Метлата Wonder Broom

 • Wonder Broom разполага с 500 гумени частици, които формират солидна преграда
 • Wonder Broom прекъсва статичното електричество на космите с килима
 • Wonder Broom на практика няма как да задържа боклуци в себе си, защото е от гума

искате дома ви да е чист и спретнат без особени усилия?

Ако обичате да ви е чисто вкъщи и да поддържате дома си спретнат без особени усилия, то трябва да прочетете следващите редове много внимателно.

Защото в рамките на няколко минути ще ви покажем защо трябва да изхвърлите всичките си метли и как ефективно да поддържате дома си чист, (това, което ще видите е особено полезно, ако имате домашен любимец)

Възможно е да сте леко скептични в момента и това е напълно нормално. Ако това е така, ще ви помолим да подтиснете скептицизма за момент, докато видите с очите си за какво става въпрос.
Ще ви отнеме само няколко минути да се информирате, но ползите за вас ще бъдат огромни, като това да научите:

 • Как да почиствате дълбоко вплетени косми в килима дори по-добре, отколкото ако ги обирате с прахосмукачка? („Невъзможно“ – ще си кажете… превъртете видеото до 1:31 мин.)
 • Как да изполвате метлата си вкъщи, веднага след като сте мели боклуци от улицата с нея (това би било немислимо със сегашния начин на почистване на метлите);
 • Как да миете засъхнали и мазни петна от стъкло, плочки и паркет с метлата си? (факт: със сламена метла няма как да стане)
 • ​И какво ли още не

За целта ви представяме...


Решението, което ще превърне почистването вкъщи в истинско удоволствие

Представяме ви Wonder Broom!

Wonder Broom е иновативна гумена метла, с която домът ви ще бъде чист и спретнат с минимални усилия и време.

С него ще събирате с лекота почти всякаква мръсотия – от прах, пясък, стъкло, кафе, течности, до дребни мъхчета и косми - без да ги разнася и без да вдига прахоляк до тавана.

Това, което отличава Wonder Broom от всички останали метли е, че всички гумени четчици се събират на едно (заедно с гумените пластинки) и формират преграда, през която на практика нищо не може да премине.
Гумата от своя страна прекъсва статичното електричество, така че да изкорените дълбоко вплетените мъхове и косми от килима с едно движение.

И това не е всичко.

Ето само част от нещата, с които
Wonder Broom ще ви очарова:

 • Почистването и поддържането на дома ще е лесно като детска игра. Няма значение дали става въпрос за паркет, мокет, теракот, ламинат, дървени подове, килими, балатум, керамични подове, плочки – дори помещенията извън дома, като терасата и гаража. Само едно минаване с гумената метла стига, за да почистите цялата къща.
 • Мазните и засъхнали петна няма да ви изяждат от времето и почивката, защото ще ги отстранявате за секунди. Wonder Broom търка мръсотията дори от деликатни повърхности – без да се навеждате и да капвате от умора, и без въобще да се занимавате с четки и гъби;
 • Килимите ще са като нови. Истината е, че Wonder Broom е специалист в дълбокото почистване на килимите и пътеките, защото гумените четчици проникват дълбоко и прекъсват статичното електричество между космите и власинките, като изкореняват всичко по пътя си;
 • ​Прането на килимите ще е по-лесно от това да пуснете пералня. Просто защото ще ги изтърквате бързо и лесно - без да трябва да клякате и да напрягате коленете си. Най-хубавото е, че с вградената чистачка на гумената метла може да отстраните излишната вода и така килимите да са по-леки при местене и да съхнат по-бързо;
 • ​Дори най-трудните за достигане места в дома ви ще са чисти, благодарение на дългата 127 см. дръжка и на естествения ѝ ъгъл спрямо гумената основа. Вече няма да се навеждате и да напрягате кръста и коленете си, за да почистите под мебелите, още по-малко ще трябва да вадите цяла прахосмукачка, за да стигнете високите места.

Колко ще ви струва, за да се сдобиете 
с Wonder Broom?

На практика не би трябвало да ви „струва“ почти нищо! Ето защо си позволяваме да направим толкова смело твърдение:

Една обикновена метла струва между 10 и 20 лв. в зависимост от качеството и място, откъдето я купувате.

Факт е, че цената на Wonder Broom е по-скъпа от обикновената метла – 29.95 лв с ДДС… но надяваме се ще се съгласите, че просто няма база за сравнение!

Първо, обикновените метли не могат да свършат и наполовина толкова добра работа, колкото Wonder Broom.

Какво имаме предвид?

 • Обикновените метли се смачкват при ползване и така не само пропускат голяма част от мръсотията, но и я разнасят.
 • Обикновените метли не стават за почистване на килим, дори прахосмукачката понякога не се справя със забитата в килима мръсотия.
 • Обикновените метли задържат голяма част от бактериите и боклуците в себе си и ги разнасят из цялата къща.
 • Wonder Broom разполага с 500 гумени частици, които формират солидна преграда, през която на практика почти нищо не може да премине.
 • Wonder Broom от друга страна прекъсва статичното електричество на космите с килима и може с лекота да изкорени дълбоко вплетените мъх, косми и всякакъв тип мръсотия.
 • Wonder Broom на практика няма как да задържа боклуци в себе си, защото е от гума, плюс това се мие лесно с вода, което го прави перфектен за многократна употреба.

И разбира се - една обикновена метла се износва супер лесно! Не я изхвърляме, защото ни е необходима метла вкъщи, а не ни се занимава да плащаме всеки път по 10-20 лв. за нова… затова просто чистим със старата, която е вече пълна с боклуци и бактерии и реално повече разнася мръсотията, отколкото да я събира.

С Wonder Broom няма да имате такъв проблем, защото е направен от същия здрав гумен материал, който се използва за изработката на гумите за коли. А една гума за кола издържа близо 80 000 км.!

Това на практика означава, че може да ползвате Wonder Broom с години наред, преди да се износи.

Тоест, дори да ползвате Wonder Broom всеки ден в продължение на 10 години, ще ви излезне по-малко от една стотинка (0,008 лв) на ден, за да изплатите тази инвестиция..

Какво да ви кажем, тази метла наистина си струва парите!

Именно затова смятаме, че Wonder Broom не би трябвало да ви „струва“ почти нищо, особено като се имат предвид ползите, които ви носи за цената, която плащате.

Но моля ви, не приемайте нашата дума за даденост!

Тествайте я!

Напълно сериозни сме, ако не сте и наполовина толкова екзалтирани за Wonder Broom по време на 60-дневния тест период, колкото сме ние в момента, просто ще ви върнем парите – без да ви тормозим и да ви искаме обяснения.

Така не рискувате нищо, тъй като разполагате с 60 дни тест период… но ако отлагате, със сигурност рискувате да изпуснете възможността и бройките да се разграбят.

В крайна сметка няма да има достатъчно бройки Wonder Broom за всички, така че ще обслужваме поръчките на принципа - който първи поръча, първи ще получи.

Затова, ако проявявате интерес към нашето предложение и искате да имате Wonder Broom вкъщи, направете своята заявка сега, преди да са ви изпреварили.

Как да поръчате?

Лесно е!

Просто натиснете върху бутона по-долу на тази страница, след което попълнете формата за поръчка. Формата е изключително опростена и служи, за да знаем къде желаете да изпратим заявения от вас Wonder Broom.

Благодарим ви за вниманието!


Поздрави,

Екипът на Naidobriteoferti.bg

[email protected]

02/49-29-309

Метлата Wonder Broom

 • Wonder Broom разполага с 500 гумени частици, които формират солидна преграда
 • Wonder Broom прекъсва статичното електричество на космите с килима
 • Wonder Broom на практика няма как да задържа боклуци в себе си, защото е от гума

60 ДНИ ТЕСТ ПЕРИОД

Даваме ви 60 дни време да прецените дали инвестицията в Wonder Broom си струва парите. Ако за този период не сте напълно убедени, че Wonder Broom ви спестява много повече, отколкото сте платили за него - просто ни кажете и ще ви върнем парите обратно! Без въпроси и без увъртания.